Zoeken 
 

Trainers

  • De groep van trainers en trainsters wordt geleid door de hoofdtrainster Inge Victoor. Zij heeft het BLOSO-diploma en was zelf een gewezen topzwemster onder de leiding van M. Louwagie (1980 – 1988)

  • Het trainerskorps bestaat hoofdzakelijk uit gekwalificeerde lesgevers. Het betreft hier masters en bachelors LO, trainers met BLOSO-diploma, trainers, gewezen zwemmers, met andere pedagogische diploma's . Zij hebben allen als hoofddoel: de zwemtechnische kwaliteit bijbrengen bij de clubleden.
  • Er is steeds een permanent overleg tussen de trainers van de groepen en de hoofdtrainster tijdens de zwemoefeningen in het zwembad. Om de 2 à 3 maanden is er een bespreking tussen de hoofdtrainster en de trainers van elke groep over de resultaten van de gemaakt testen. Werden de normen van de groep behaald?
  • Om de 2 à 3 maanden wordt door de hoofdtrainster aan de trainers een bijscholing gegeven. Het betreft praktische uitvoering in het zwemwater over de mogelijke fouten die zich kunnen voordoen bij de verschillende zwemstijlen. Hoe kan men deze fouten verbeteren bij de clubleden? Met welke praktische oefeningen? 
  • In het trainerskorps zijn eveneens specifiek gediplomeerde trainers voor de opleiding van kinderen met een handicap. Er is een psycho-therapeute bereikbaar voor de trainers, die hun begeleiding degelijk wensen te doen.
  • In alle zwembaden wordt getracht een vast trainer te plaatsen bij dezelfde groep (klas). Door de hoofdtrainster wordt nauw toegezien, dat in elk zwembad stipt hetzelfde opleidingspatroon wordt gevolgd.
  • Ieder clublid kan steeds de trainers raadplegen voor of na de lesuren; nooit tijdens de les. Voor de problemen tijdens de lesuren is steeds een verantwoordelijke van het bestuur aanwezig; die zal al het mogelijke doen U te helpen.
Nieuws
flash
 
Pinksterweekend

 Maandag 21 mei is er geen zwemles (zwembad gesloten)


 
uurrooster seizoen 17-18

De zwemlessen starten op maandag 4 september.
Het uurrooster voor zwemseizoen 2017-18 kan je hier raadplegen.


 
  Laatst aangepast op: 05/08/2012© Zwemclub SOS vzw
Gent (Oost-Vlaanderen) 
 
 
 
 
Webdesign: Dynamic Arts - Gent - Oost-vlaanderen