Zoeken 
 

Structuur


Heden bestaat zwemclub S.O.S. uit 3 afdelingen: 
           - Gent 
           - Sint-Martens-Latem / De Pinte 
           - Deinze

• Kinderen vanaf 3,5 jaar kunnen bij ons terecht voor WATERGEWENNING - LEREN ZWEMMEN (oranje badmutsen)

ZWEMSCHOOL JEUGD is de volgende stap. 
Het is een school in de werkelijke zin van het woord. Er is een indeling in verschillende groepjes (klasjes); ieder groepje (klasje) heeft haar typische kleur van badmuts (groen ---> wit).  Op regelmatige tijdstippen wordt de progressie bij de zwemmers getest; bij positieve evaluatie door de trainer mag betrokken zwemmer overstappen naar de volgende groep. 

Het hoofddoel van de zwemschool is
de zwemmers zwemtechnisch goed te leren zwemmen en dit op een kindvriendelijke manier.

ZWEMSCHOOL VOLWASSENEN
Volwassenen kunnen zeker bij ons ook terecht! Vanaf de ultieme beginfase (initiatie), het aanleren van het zwemmen, leidt vervolgens de eerste stap van deze zwemschool (de beginners), over verschillende niveau’s, naar de hoogste klas “De MASTERS”. (Analoge opbouw zwemschool jeugd). 
Ook bij de volwassenen, nadruk op techniek en het eventueel verbeteren van bestaande technieken.

Wie werkelijk privaat les wil volgen bij de club, kan dit.  Dit is mogelijk zowel voor de volwassenen als voor de kinderen.

Wat ook de latere visie wordt van een CLUBLID ofwel RECREATIE ofwel COMPETITIE, blijft de hoofd bekommernis van onze club blijft: het clublid in eerst instantie de goede zwemtechniek bijbrengen in de verschillende zwemstijlen. Dat vraagt wat tijd. Vandaar de goede uitwerking van de SOS-zwemschool.
.
 

Nieuws
flash
 
zwemproeven december

De zwemproeven voor alle groepen van de zwemschool zullen doorgaan vanaf maandag 3 december tot en met zaterdag 8 december. Het wisselen van de badmutsen en uitreiken van de diploma’s gebeurt vanaf maandag 10 december.


 
Kerstvakantie 2018

Tijdens de kerstvakantie zal er niet gezwommen worden tussen maandag 24/12 en zaterdag 5/1. De lessen hervatten vanaf maandag 7 januari in alle zwembaden.


 
uurrooster seizoen 18-19

 Raadpleeg het nieuwe uurrooster.


 
  Laatst aangepast op: 02/04/2016© Zwemclub SOS vzw
Gent (Oost-Vlaanderen) 
 
 
 
 
Webdesign: Dynamic Arts - Gent - Oost-vlaanderen